اینترنت دیگر یکی از مسایل جدایی ناپذیر زندگی روزمره است و با پیشرفت علوم و تکنولوژی استفاده ی هرچه بیشتر آن به چشم می خورد و طبق تحقیقات این فرضیه وجود دارد که اگر افراد با همین سرعت به این شبکه ی جهانی بپیوندند حدودا تا سال 2017 تمام افراد زمین آنلاین خواهند شد.
اما باید سرعت سیر صعودی و پیشرفت این تکنولوژی به اندازه ای قابل قبول باشد تا کاربران احساس رضایت داشته و بتوانیم در میان کشورهای مختلف حرفی برای گفتن داشته باشیم .
برای ورود و پذیرش فناوریهای مختلف در کشور ابتدا باید بستر مناسب را فراهم کنیم، در بحث اینترنت موضوع پهنای باند و ترافیک از اهمیت ویژه ای برخوردار است . خوب است به سرعت دانلود جهانی در چند کشور را مورد بررسی قرار دهیم.
نمودار فوق خود گویای سرعت دانلود جهانی در کشورهای مختلف از پر سرعت ترین یعنی کره ی جنوبی با سرعت 2202 کیلو بایت بر ثانیه تا کم سرعت ترین آن می باشد .
اما برای کشور ما که بتازگی موضوع اینترنت ملی و ایمیل ملی مطرح شده می توانیم امیدوار باشیم که اینترنت قابل قبولی خواهیم داشت یا خیر؟ و یا برای دسترسی به اینترنت و ایمیل دچار مشکل خواهیم شد؟
اما بطور حتم باید از پهنای باند و سرعت بالایی بهره ببریم.
جدا از مسئله ی پهنای باند باید به مسائل مهم دیگری توجه شود .
اولا انتخاب یک نام جدید برای شبکه ی داخلی که قرار است ایجاد شود چون واژه ی اینترنت یعنی شبکه جهانی و اینکه ما بگوییم اینترنت ملی آیا صحیح است؟
و دیگر اینکه آیا ارتباط ما با شبکه ی جهانی قطع خواهد شد یا اگر نه به چه صورتی خواهد بود؟
چون فکر کنید محققین و دانشجویان برای تحقیقات علمی خود به منابع مختلف نیاز دارند . و یا آیا موضوع امنیت این شبکه ها به خوبی تامین خواهد شد یا نه؟
وقتی موضوع ورود یک موج فناوری مطرح می شود نیاز است تحقیقات و مطالعات و بسترسازی های فراوانی در این زمینه صورت گیرد.